Krajalnica bosch mas 9101n wymiary

https://ecuproduct.com/de/hammer-of-thor-der-beste-ersatz-fur-viagra-fur-besseren-sex-und-maximalen-genuss/

W biznesach a w polach domowych bardzo często występuje potrzeba pokrojenia czegoś w pełne, cienkie plastry. Działa to przede wszystkim wędlin, serów i pieczywa, jednak daje się, że krajalnica jest wykorzystywana również do własnych celów, na przykład do cięcia warzyw lub owoców, gdy wymagamy ich w istocie cienkich plasterków.

W współzależności od tego, co myślę kroić na krajalnicy, jest ona zaopatrzona w określone ostrze - dobre lub ząbkowane. Ząbkowane dane jest do cięcia pieczywa, co powoduje łatwo "wgryźć się" w jego budowę i daje równe kromki, nawet przy krojeniu miękkiego, świeżego pieczywa. Z zmian jeśli chodzi o wędliny lub sery, zależy nam zwłaszcza na cienkich, równych plastrach, które kręci się szybko i bez dodatkowego wysiłku. Do tego sensu używamy krajalnicy z gładką, jednak bardzo skuteczną krawędzią, która doskonale radzi sobie z prostymi, jak również znacznie złożonymi wędlinami i serami.

Krajalnica Maga 310p to precyzyjna maszyna do krojenia, polecana zwłaszcza do pokoi gastronomicznych i do sklepów. Jest propagowana przez producenta ze względu na indywidualną wielką trwałość oraz łatwość obsługi. Dzięki tym zaletom każdy, po wstępnym przeszkoleniu z obszaru bezpieczeństwa oraz higieny pracy, może przystąpić do pozycji z krajalnicą i oferować naszym klientom wędliny czy sery pokrojone w jasne plastry. Krajalnice silnych właściwości pozwolą na krótkie uporanie się z pokrojeniem znacznej sumy wędlin lub serów, przy niewielkim koszcie sztuki i chęci pracownika. Taka krajalnica w interesie pozwala znacznie zaoszczędzić czas, jaki kiedyś poświęcano na krojenie artykułów na plasterki. Dodatkowo, krajalnice dzięki regulowanemu zakresowi grubości plastra, pozwalają odkroić gruby, równy plaster, bądź pokroić wędlinę na cieniutkie, niemal przezroczyste plasterki, gdy wtedy jest wymuszane na wzór w sukcesie szynek surowych, które jada się wyłącznie w plasterkach grubości bibułki.